Waarom vraagt u een Hyra Hypotheek aan?

Hyra Hypotheken zorgt ervoor dat professionele vastgoedinvesteerders op een aangename manier kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt. Hyra Hypotheken begeleidt u, als hun hypotheekadviseur, met raad en aandacht, voor, tijdens en na een hypotheekaanvraag.

Wij bouwen aan de toekomst

Om te bouwen aan een toekomst zonder woningschaarste, moeten diverse partijen in actie komen. Hyra Hypotheken gelooft dat ook professionele vastgoedbeleggers verlichting kunnen bieden in deze oververhitte huizenmarkt. Want als zij hun vastgoed verhuren aan (startende) woningzoekenden, zorgen ze er ook voor dat meer mensen kunnen wonen in een fijne omgeving. Hyra Hypotheken maakt dat mogelijk, door vastgoedinvesteerders een goede vastgoedfinanciering aan te bieden.

Investeren in de Nederlandse woningmarkt

Hyra Hypotheken zorgt ervoor dat vastgoedinvesteerders op een aangename manier kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt. Onze productvoorwaarden zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten en we staan onze adviseurs met raad en daad bij.

Dit alles gebeurt op een integere manier; onze financiële specialisten hebben ruime ervaring in het beoordelen en controleren van hypotheekaanvragen, waarbij transparantie, duidelijkheid en kennis van de markt én de klant (KYC) hand in hand gaan.

Uw voordelen

U adviseert Hyra Hypotheken vanwege:

  • onze aantrekkelijke rente;
  • onze duidelijke en heldere voorwaarden, zonder kleine lettertjes;
  • een uitstekende dienstverlening waarbij wij uw klant snel laten weten of een Hyra Hypotheek mogelijk is;
  • de automatische aanpassing van de risicoklasse;
  • de vrijheid om zelf een taxateur aan te stellen (vereiste is wel dat de taxateur is ingeschreven in het NRVT en daarmee bevoegd is om commerciële objecten te taxeren);
  • het feit dat de rente in de getekende indicatieve offerte in totaal drie maanden geldig is ongeacht eventuele rentestijgingen in deze periode.