Onze HYRA-service

Hyra Hypotheken verstrekt op een aangename manier, via onafhankelijke adviseurs, goede vastgoedfinancieringen aan professionele vastgoedinvesteerders. Dat doen we volgens onze HYRA-service: u kunt rekenen op onze Hypothekendesk, Raad en Aandacht. Onze eigen financieel specialisten ondersteunen adviseurs waar mogelijk.

Hypothekendesk

Snel duidelijkheid over een aanvraag: dat is de meest gehoorde wens van vastgoedinvesteerders en hun adviseurs. Helderheid over wat wel en niet mogelijk is, is ook heel belangrijk. Daarom kunnen en zullen onze financieel specialisten ook meedenken bij complexe aanvragen. Kan een hypotheekbehoefte succesvol worden ingediend bij Hyra Hypotheken? Wat zijn de mogelijkheden voor de professional? Onze financieel specialisten willen u met raad en daad bijstaan. En soms is een nee ook een antwoord – als er maar snel helderheid is.

Raad

Geen pand is hetzelfde, en dat geldt ook voor de financiering ervan. Onze financieel specialisten zitten daarom voor onafhankelijke adviseurs klaar, om hen bij te staan bij het indienen of invullen van een hypotheekaanvraag.

Aandacht

Bij alles wat we doen, hebben we aandacht voor de klant. Of dat nu de onafhankelijke adviseur is, de leningnemer of overige partners: we denken altijd aan en vanuit het belang van de klant. Want als een klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Onze producteigenschappen

We hebben deze service zo veel mogelijk vertaald in onze producteigenschappen. Zo wordt uw hypotheekrente automatisch verlaagd, wanneer u door (extra) aflossen in een lagere LTV terechtkomt en kunt u zelf kiezen welke bij NRVT-aangesloten taxateur u in de arm neemt.

Hier bouwen we aan de toekomst. Hyra Hypotheken.