Wat is Hyra Hypotheken?

Wij zijn een nieuwe hypotheekverstrekker voor het financieren van (combinatie)woningen die zijn bestemd voor de verhuur. Wij zorgen er, samen met u, de adviseurs, voor dat professionele vastgoedinvesteerders op een aangename manier een goede vastgoedfinanciering kunnen verkrijgen. Dat doen we volgens onze HYRA-service: u kunt rekenen op onze Hypothekendesk, Raad en Aandacht. Onze eigen financieel specialisten ondersteunen u waar mogelijk.

Onze visie

Het aantal beschikbare huur- en koopwoningen is schaars in Nederland, en het duurt nog zeker tien jaar voordat deze woningcrisis voorbij is. Wij vinden dat diverse partijen moeten bouwen aan een toekomst zonder woningschaarste. Ook professionele vastgoedbeleggers kunnen verlichting bieden in deze oververhitte huizenmarkt. Door hun vastgoedinvesteringen te verhuren aan woningzoekenden, zorgen zij er namelijk voor dat de woningvoorraad in Nederland op pijl blijft of toeneemt. Hyra Hypotheken maakt dat mogelijk.

Onze missie

Hyra Hypotheken helpt professionele vastgoedinvesteerders bij het bouwen aan hun vastgoedportefeuille. Wij zorgen ervoor dat zij op een aangename manier kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt. Hyra Hypotheken begeleidt hun hypotheekadviseur met aandacht, voor, tijdens en na een hypotheekaanvraag. Want bij Hyra Hypotheken kunt u rekenen op onze Hypothekendesk, Raad en Aandacht. Onze eigen financieringsspecialisten zorgen er met onze HYRA-service voor dat het aanvraagproces aangenaam, soepel en zo bevredigend mogelijk verloopt.