Hyra Hypotheken, onderdeel van Ingage

Hyra Hypotheken is onderdeel van Ingage, een financieel dienstverlener in Amsterdam. Ons moederbedrijf is onder meer eigenaar van hypotheekmerken Merius Hypotheken en Impact Hypotheken en van Ingage Franchise, waaronder De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur vallen.

Missie

Ingage creëert financiële oplossingen voor toekomstdromers. Niet voor sensatiezoekers. Onze producten en diensten stellen mensen en kapitaal in staat om sterk en stabiel te groeien. Zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Visie

Wij willen een wereld creëren waarin iedereen zijn toekomstdromen kan verwezenlijken. Dat begint bij ons altijd met een solide financiële basis. Want alleen met een solide basis kunnen mensen echt groeien. Kijk vooruit. Droom. En bouw aan die toekomst.

Ingage Servicing

Onder Ingage vallen diverse divisies, met alle een andere focus in de hypotheekbranche. Ingage Servicing is onder meer verantwoordelijk voor het begeleiden en beoordelen van aanvragen voor en het beheren van Hyra Hypotheken.

Ingage Investment Solutions

Hyra Hypotheken is geen bank. Wij zorgen ervoor dat (inter)nationale instutionele investeerders kunnen investeren in de Nederlandse vastgoedmarkt, bedoeld voor de verhuur aan derden. Onze divisie Ingage Investment Solutions is verantwoordelijk voor het aantrekken van kapitaal voor Hyra Hypotheken en zorgt er, samen met Ingage Servicing, ook voor dat ons product optimaal kan aansluiten bij de behoeften van de markt.

Meer over Ingage