Vergoedingsactie

Vastgoedbeleggers hebben de afgelopen periode veel voor hun kiezen gekregen. En er staat de vastgoedsector nog het nodige te wachten. Toch ziet Hyra Hypotheken ook positieve ontwikkelingen en blijven we ons als nieuwe vastgoedfinancierder inzetten voor professionele vastgoedinvesteerders: zij zorgen er namelijk ook voor zorgen dat starters en middeninkomens met hun huurwoningen alsnog toegang krijgen tot de woningmarkt. Om ervoor te zorgen dat zij kunnen blijven investeren in de (huur)woningmarkt, hebben we Hyra Hypotheken nóg aantrekkelijker gemaakt. Zo hebben we onze productvoorwaarden verbeterd om vastgoedinvesteerders meer mogelijkheden te bieden én hebben dit najaar een financieel zeer interessant aanbod:

Hyra Hypotheken vergoedt tijdelijk 0,5% van het hypotheekbedrag aan klanten!

Hiermee geven we onze klanten een financiële vergoeding voor de kosten die zij maken om (een deel van) hun vastgoedportefeuille bij Hyra Hypotheken af of over te sluiten. Alle typen aanvragen – herfinanciering én aankoop van woningen, appartementen en/of combinatiepanden – komen in aanmerking voor deze Najaarsactie. Zo kunnen onze klanten vrijwel kosteloos overstappen naar Hyra Hypotheken en kunnen ze blijven bouwen aan hun vastgoedportefeuille.

Op deze actie zijn enkele voorwaarden van toepassing:

 • De vergoeding van 0,5% (een halve procent) geldt over het totale hypotheekbedrag, zoals dat bij de notaris wordt gepasseerd.
 • De actieperiode loopt van maandag 11 september t/m 1 maart 2024.
 • De reguliere rentes van Hyra Hypotheken zijn van toepassing.
 • Alleen volledig en correct ingevulde aanvragen die in deze actieperiode zijn ingediend in onze Aanvraagportal komen in aanmerking voor de vergoeding.
 • Alleen aanvragen met een rentevaste periode van ten minste vijf jaar komen in aanmerking voor de Najaarsactie. Aanvragen waarvan ten minste één leningdeel een kortere rentevaste periode heeft, zijn uitgesloten van deze actie.
 • De vergoeding wordt uitgekeerd als:
  • Hyra Hypotheken een indicatieve en definitieve offerte kan uitbrengen. Onze reguliere acceptatiecriteria zijn hierbij van toepassing;
  • de hypotheek binnen de geldigheidsduur van de indicatieve offerte is gepasseerd bij de notaris; en
  • de eerste incasso succesvol heeft plaatsgevonden;
 • De vergoeding wordt direct uitgekeerd aan de klant, op het bij ons bekende rekeningnummer. Wanneer aan alle bovenstaande criteria is voldaan, wordt de vergoeding doorgaans binnen 5 werkdagen ná de eerste incasso overgemaakt.

Voorbeeld:

De adviseur dient op 3 oktober 2023 via onze Aanvraagportal een aanvraag voor de herfinanciering van 3 woningen in. Het gaat om een totaal hypotheekbedrag van 1,2 miljoen euro en een rentevaste periode van 5 jaar. De indicatieve offerte volgt op 5 oktober, de definitieve offerte op 30 november en de lening passeert op 7 december 2023. Omdat aan alle criteria is voldaan, vergoedt Hyra Hypotheken €6.000,- aan de klant. Dit bedrag maken we 5 werkdagen na de eerste incasso over.

Disclaimer:

Hyra Hypotheken heeft deze pagina met zorg en aandacht opgesteld. Toch kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist, volledig en/of actueel is. Hyra Hypotheken is dan ook niet verantwoordelijk voor enige schade die het gevolg is van een andere interpretatie van of van miscommunicatie door de hierop gepresenteerde informatie.