Heerlijke herfst bij Hyra, met verbeterde voorwaarden en Najaarsactie

De vastgoedmarkt heeft een bewogen periode achter de rug en de economische, politieke en financiële ontwikkelingen in de markt zijn nog niet tot stilstand gekomen. Het is nog onzeker of de regulering van de huurmarkt met betrekking tot de Wet betaalbare huur doorgang zal vinden, en wat de inflatie- en rentecijfers zullen doen. Om de vastgoedmarkt te stimuleren en vastgoedinvesteerders te ondersteunen bij hun investeringen, verbetert Hyra Hypotheken haar voorwaarden én is er een voordelige Najaarsactie.

Meer leencapaciteit

Hyra Hypotheken heeft haar productvoorwaarden verbeterd. Zo is de minimale ICR van 1,5 naar 1,25 gegaan, waarbij geen aanvullend inkomen meer aangetoond hoeft te worden. Ook houden wij bij de ICR-berekening eventuele exploitatiekosten buiten beschouwing en is het mogelijk om huurinkomsten, die betrekking hebben op het commerciële gedeelte van het onderpand, mee te nemen. Deze voorwaarden hebben als gevolg dat uw klant meer mogelijkheden heeft en uiteindelijk meer kan lenen voor zijn of haar vastgoedinvestering. Alle vernieuwde voorwaarden leest u hier.

Najaarsactie

Om vastgoedinvesteerders nog meer mogelijkheden te bieden, hebben we van 11 september t/m 1 december 2023 een aantrekkelijke Najaarsactie. In deze periode vergoedt Hyra hypotheken tijdelijk 0,5% van het hypotheekbedrag aan klanten. Hiermee geven we onze klanten een financiële vergoeding voor de kosten die zij maken om (een deel van) hun vastgoedportefeuille bij Hyra Hypotheken af of over te sluiten. Hierbij komen alle typen aanvragen, van herfinanciering tot aankoop van woningen, in aanmerking, indien de aanvraag binnen de actieperiode is ingediend en voldoen aan alle actievoorwaarden. Interesse? Neem contact op met een van onze specialisten via https://hyrahypotheken.nl/adviseur/contact/. Ook als u vragen hebt over de voorwaarden of van gedachten wilt wisselen.

Terug naar overzicht