Hiep Hiep Hyra!

Hyra Hypotheken bestaat alweer een jaar! Als uiting van dank voor het afgelopen jaar, de interessante voorlegposten die wij hebben gehad en de financieringen die wij hebben mogen verstrekken, hebben wij een traktatie voor jullie; van 18 april tot en met 30 juni van dit jaar vergoeden wij 0,5% van het gepasseerde hypotheekbedrag van klanten.

Vergoedingsactie

Vastgoedbeleggers hebben de afgelopen periode veel voor hun kiezen gekregen. En er staat de vastgoedsector nog het nodige te wachten. Toch ziet Hyra Hypotheken ook positieve ontwikkelingen en blijven we ons als nieuwe vastgoedfinancierder inzetten voor professionele vastgoedinvesteerders: zij zorgen er namelijk ook voor zorgen dat starters en middeninkomens met hun huurwoningen alsnog toegang krijgen tot de woningmarkt. Om ervoor te zorgen dat zij kunnen blijven investeren in de (huur)woningmarkt, hebben we Hyra Hypotheken nóg aantrekkelijker gemaakt. 

Hyra Hypotheken trakteert klanten tijdelijk op een vergoeding van 0,5% van het hypotheekbedrag!

Hiermee geven we onze klanten een financiële vergoeding voor de kosten die zij maken om (een deel van) hun vastgoedportefeuille bij Hyra Hypotheken af of over te sluiten. Alle typen aanvragen – herfinanciering én aankoop van woningen, appartementen en/of combinatiepanden – komen in aanmerking voor deze traktatie. Zo kunnen onze klanten vrijwel kosteloos overstappen naar Hyra Hypotheken en kunnen ze blijven bouwen aan hun vastgoedportefeuille.

Op deze actie zijn enkele voorwaarden van toepassing:

 • De vergoeding van 0,5% (een halve procent) geldt over het totale hypotheekbedrag, zoals dat bij de notaris wordt gepasseerd.
 • De actieperiode loopt van donderdag 18 april t/m zondag 30 juni 2024.
 • De reguliere rentes van Hyra Hypotheken zijn van toepassing.
 • Alleen volledig en correct ingevulde aanvragen die in deze actieperiode zijn ingediend in onze Aanvraagportal komen in aanmerking voor de vergoeding.
 • Alleen aanvragen met een rentevaste periode van ten minste vijf jaar komen in aanmerking voor de traktatie. Aanvragen waarvan ten minste één leningdeel een kortere rentevaste periode heeft, zijn uitgesloten van deze actie.
 • De vergoeding wordt uitgekeerd als:
  • Hyra Hypotheken een indicatieve en definitieve offerte kan uitbrengen. Onze reguliere acceptatiecriteria zijn hierbij van toepassing;
  • de hypotheek binnen de geldigheidsduur van de indicatieve offerte is gepasseerd bij de notaris; en
  • de eerste incasso succesvol heeft plaatsgevonden;
 • De vergoeding wordt direct uitgekeerd aan de klant, op het bij ons bekende rekeningnummer. Wanneer aan alle bovenstaande criteria is voldaan, wordt de vergoeding doorgaans binnen 5 werkdagen ná de eerste incasso overgemaakt.

Voorbeeld:

Uw adviseur dient op 24 april 2024 via onze Aanvraagportal een aanvraag voor de herfinanciering van 3 woningen in. Het gaat om een totaal hypotheekbedrag van 1,2 miljoen euro en een rentevaste periode van 5 jaar. De indicatieve offerte volgt op 26 april, de definitieve offerte op 30 mei en de lening passeert op 7 juni 2024. Omdat aan alle criteria is voldaan, vergoedt Hyra Hypotheken €6.000,- aan de klant. Dit bedrag maken we 5 werkdagen na de eerste incasso over.

Disclaimer:

Hyra Hypotheken heeft deze pagina met zorg en aandacht opgesteld. Toch kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist, volledig en/of actueel is. Hyra Hypotheken is dan ook niet verantwoordelijk voor enige schade die het gevolg is van een andere interpretatie van of van miscommunicatie door de hierop gepresenteerde informatie.

Terug naar overzicht