Waarom een hypotheek van Hyra Hypotheken?

Hyra Hypotheken helpt professionele vastgoedinvesteerders bij het bouwen aan hun vastgoedportefeuille, in heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat zij op een aangename manier kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt. Hyra Hypotheken begeleidt deze professionals en hun hypotheekadviseur met aandacht, voor, tijdens en na een hypotheekaanvraag.

Bouwen aan de toekomst

Het aantal beschikbare huur- en koopwoningen is schaars in Nederland, en Hyra Hypotheken vindt dat diverse partijen moeten bouwen aan een toekomst zonder woningschaarste. Wij geloven dat professionele vastgoedbeleggers verlichting kunnen bieden in deze oververhitte huizenmarkt. Door uw vastgoedinvesteringen te verhuren aan woningzoekenden, zorgt u ervoor dat zij toch kunnen wonen in een fijne omgeving. En Hyra Hypotheken maakt dat mogelijk, door vastgoedinvesteerders een goede vastgoedfinanciering aan te bieden.

Investeren in de Nederlandse woningmarkt

Hyra Hypotheken zorgt ervoor dat vastgoedinvesteerders op een aangename manier kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt. Onze productvoorwaarden zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten en we staan onze adviseurs met raad en daad bij.

Dit alles gebeurt op een integere manier; onze financiële specialisten hebben ruime ervaring in het beoordelen en controleren van hypotheekaanvragen, waarbij transparantie, duidelijkheid en kennis van de markt én de klant (KYC) hand in hand gaan.

Uw voordelen

U vraagt een Hyra Hypotheek aan vanwege:

  • onze aantrekkelijke rente;
  • onze duidelijke en heldere voorwaarden, zonder kleine lettertjes;
  • een uitstekende dienstverlening waarbij wij u snel weet of een Hyra Hypotheek mogelijk is;
  • de automatische aanpassing van de risicoklasse – en daarmee vaak ook een lagere hypotheekrente;
  • de vrijheid om zelf een bij NRVT aangesloten taxateur aan te stellen;
  • het feit dat de rente in de getekende indicatieve offerte in totaal drie maanden geldig is, ongeacht eventuele rentestijgingen in deze periode.