Wat is Hyra Hypotheken?

Hyra Hypotheken financiert appartementen, woningen en combinatiepanden in (vrijwel) heel Nederland die zijn bestemd voor de commerciële verhuur. Wij zorgen ervoor dat professionele vastgoedinvesteerders kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt, door ze op een aangename manier een goede vastgoedfinanciering via een onafhankelijke adviseur aan te bieden.

De visie van Hyra Hypotheken

We hebben in Nederland een huisvestingsprobleem: in 2021 was er al een tekort van 279.000 woningen – en dit aantal loopt verder op. Als gevolg daarvan kunnen steeds meer Nederlanders, vooral jongvolwassenen en middeninkomens, moeilijk aan een koop- of corporatiewoning komen. Zij zijn aangewezen op het huurwoningaanbod van, onder meer, professionele vastgoedinvesteerders. Wij geloven daarom dat ook professionele vastgoedbeleggers verlichting kunnen bieden in deze woningcrisis. Want met de huizen die zij aankopen en renoveren, verschaffen ze Starters en middeninkomens alsnog toegang tot de Nederlandse (huur)woningmarkt.

De missie van Hyra Hypotheken

Hyra Hypotheken helpt professionele vastgoedinvesteerders bij het bouwen aan hun vastgoedportefeuille. Wij zorgen ervoor dat zij op een aangename manier kunnen blijven investeren in de Nederlandse (huur)woningmarkt. Hyra Hypotheken begeleidt deze professionals en hun hypotheekadviseur met aandacht, voor, tijdens en na een hypotheekaanvraag. Want bij Hyra Hypotheken kunt u rekenen op onze Hypothekendesk, Raad en Aandacht. Onze eigen financieringsspecialisten zorgen er met onze HYRA-service voor dat het aanvraagproces aangenaam, soepel en zo bevredigend mogelijk verloopt.